Frisör Sollentuna

Klippning, färgning och uppsättningar till Stockholms bästa priser

Frisör

SNYGGT HÅR FÖR ETT GOTT INTRYCK

Håret är en väldigt viktig del av ditt utseende. Många tror att de måste investera i en helt ny garderob för att uppdatera sig men många gånger räcker det med att du går och klipper dig, kanske provar en ny frisyr eller hårfärg för att omvärlden ska uppfatta dig på ett helt nytt sätt och för att du ska känna dig mer bekväm i dig själv.

Det är lätt hänt att man fastnar i att klippa håret på samma sätt år ut och år in, men trenderna förändras och det kan hända att det finns en annan frisyr som skulle framhäva dina drag och ditt utseende på ett ännu bättre sätt. Kom in till oss så får du rådgivning kring vad som skulle kunna passa dig och din stil.

Oavsett om du trivs med din frisyr som den är eller om du vill förnya ditt utseende är det viktigt att du går till en duktig frisör för att få hjälp med klippningen. Många tror att det räcker att klippa håret med kökssaxen hemma i badrummet, men en professionell frisörsax hanterad med rätt handlag gör milsvid skillnad - inte bara för själva formen på din frisyr utan även på hur ditt hår kommer att må. En sliten sax som inte är specialanpassad för hår gör mer skada än nytta och du kommer att behöva klippa dig oftare då topparna snabbt blir slitna igen. Därför lönar det sig att gå till en frisör som arbetar med rätt verktyg.

Samma sak gäller när det kommer till hårfärg, toningar, permanent med mera. En proffsig frisör vet exakt hur komponenterna ska blandas och hur länge behandlingen ska sitta i för att få bästa resultat som håller och som inte sliter för mycket på håret.

Uppsättningar som håller

En fin håruppsättning kan vara roligt att kosta på sig när man ska på en finare tillställning. Vi ser till att din frisyr håller hela kvällen och får dig att se strålande ut. När du ska gifta dig är det extra viktigt att håret sitter på plats hela dagen och passar väl ihop med din klänning. Uppsättningen måste vara stabil för att hålla upp en eventuell slöja eller brudkrona. Kom in till oss för att prata igenom vad du önskar i form av bruduppsättning så kan vi gå igenom olika alternativ som passar din hårtyp och ansiktsform och som blir ett komplement till hela din utstyrsel. Bruduppsättningar bör bokas i god tid i förväg så att vi kan förbereda jobbet och boka in en tid som passar just inför vigseln eller fotograferingen.

Snyggt skägg

Det är inte bara håret uppe på huvudet som ska se snyggt ut. Allt fler män inser vikten av ett vältrimmat skägg. Vår erfarne barberare trimmar, rakar och formar ditt skägg för att framhäva dina ansiktsdrag och ge dig ett fräscht och vårdat utseende. Ett skägg är ett kraftfullt verktyg för att ge en person en helt ny look. Vi tar fram en stil som passar dig och ser till att skägget blir snyggt och jämnt trimmat.

Boka tid idag. Ring oss på 08-35 20 21. Vi har öppet alla dagar i veckan.

Bli snygg i håret till Stockholms bästa priser!